Tervetuloa Iisi Vallisaareen

Aitoa saaristo tunnelmaa.

Koskematonta luontoa.

Kivenheitto keskustasta.

Iisi on Helsingin urbaanein metsäkahvila ja metsäläisin urbaanikahvila

20min Helsingin keskustasta

Iisillä Vallisaaressa voit aloittaa aamun täyttävällä aamupalalla ja Porilaisella pienpaahtimokahvilla.

Voit jäädä aurinkoiselle terassille lukemaan, tekemään töitä tai siirtyä riippumattoon nauttimaan päivästä. Lounaaksi saariston ykkös lohikeitto tai täyttävä Versosalaatti jotka voit nauttia Torpedonlahdella.

Vielä kuva Aleksanterinpatterin auringonlaskusta ja laivalla kotiin.

Vallisaaren paras ruokakokemus

Kaikki ruokamme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja olemme hioneet reseptejämme vuosia. Nyt 25 000 lohikeitto ja salaatti annosta myöhemmin kuulemme asiakkailta seuraavanlaisia kommentteja:

“Kesän paras Lohikeitto”

“Tää salaatti on törkeen kokonen”

”Puuro aamupala toi mieleen lapsuuden mökkireissut saaristoon”

“Aamujooga ja breku combo tälläsellä maisemalla… huhhuh
In before it’s famous👊🏼”

Meistä

“Ollessani vaihdossa Kaliforniassa heräsi ajatus kahvilasta jossa tarjoiltaisiin terveellistä ruokaa ja missä ylivilkkainkin mieli pystyy rauhoittumaan.

Myöhemmin perustimme pienen kahvipöydän kahden ystävän kanssa Marian01 kellariin minkä kautta meille avautui mahdollisuus lähteä Vallisaareen pitämään konttikahvilaa. Nähdessäni saaren tiesin, että paikka on löytynyt. Nyt piti enää opetella miten kahvilaa ajetaan”

Missiomme

Iisin missiona Vallisaaressa ja Kuninkaansaaressa on kehittää saarista yksi Helsingin kesän keskeisimmistä kesänvietto paikoista kehittämällä palvelutarjontaa ja pitämällä huolta saarten luontoarvoista.

Samalla tarjoamme nuorille Helsingin parhaan kesätyöpaikan ympäristössä, jossa he pääsevät haastamaan itseään, oppimaan uusia taitoja ja omalla työllään etenemään uusiin rooleihin saarella.